Gå vidare till innehåll

Alltid fri frakt | 30 dagar öppet köp | Klarna 30 dagar

Sommarrean är i full gång!

  Anmäl en fejkad sida

  Du kanske har hört att imitation är den uppriktigaste formen av komplimang. Och även om det är ett trevligt sätt att uttrycka det på - har vi ingen tid för fejk! Så låt oss hålla det på riktigt. Här kan du rapportera alla falska webbplatser och annonser du stöter på, alla som säljer billiga kopior av HappyPatches, samt hitta all information du behöver om vad som är sant och vad som inte är det. Håll er säkra där ute!

   

  Anmäl Bedragare

  Hittat någon bedragare? Anmäl det till oss nedan.

  Anmäl Bedragare

   

  Vanliga Frågor

  Jag har beställt från en falsk webbplats, vad gör jag nu?

  Eftersom du har köpt via en falsk webbplats kan du ha blivit utsatt för bedrägeri, därför rekommenderar vi att du kontaktar din bank/betalningsmetod så snart som möjligt och de kan ordna en återbetalning för de förfalskade föremålen du har köpt. Vänligen rapportera hemsidan via länken ovan. Vi kan då arbeta för att få bort detta så snart som möjligt!

  Kan ni återbetala min kostanad?

  Eftersom dessa webbplatser inte på något sätt är kopplade till GroomEasy kan vi tyvärr inte behandla en återbetalning åt dig. Vi rekommenderar att du kontaktar din bank/betalningsmetod för mer information om hur du skaffar en återbetalning.

  Är mina bankuppgifter i fara om jag har beställt från en falsk webbplats?

  Kontakta din bank direkt om du har frågor om dina bankuppgifter. Vi rekommenderar att du följer deras rekommendationer för att hålla ditt konto säkert. Var också försiktig med nätfiske-e-postbedrägerier som du kan vara mottaglig för.

  Hur vet jag vad som är en legitim webbplats?

  Vi säljer endast våra produkter via specifika återförsäljare som velat komplimmentera sitt utbud med vår GroomEasy. Se alltid till att kontrollera webbshopen innan du beställer, det kommer att stå att det är en GroomEasy.

  Alltid fri & spårbar frakt

  Du följer tryggt ditt paket hela vägen fram till din dörr. Upp till 30 dagars leveranstid.

  Älskad av tusentals kunder

  Gör som dem och se hur enkel duschen kan bli!

  30 Dagars Ångerrätt

  Vi är så säkra på att du kommer älska din GroomEasy att vi erbjuder 30 dagar ångerrätt.